Pääkallopizzat tulevat – uskaltaisitko syötä tätä herkkua?

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Pizzojen maailmassa ei ole tapahtunut kovin suuria mullistuksia vuosikymmeniin, eikä siihen ole ollut tarvettakaan. Erilaisia trendejä kuitenkin tulee ja menee, ja nyt joku on keksinyt käyttääleivontaan tarkoitettuja pääkallovuokaa pizzojen tekemiseen. Tulos näyttää karmaisevan herkulliselta.

Pääkallovuokaan laitetaan alle ohueksi levitetty ylisuuri pizzataikina, jonka sisään lisätään pizzatäytteet. Täytteiden lisäämisen jälkeen yli jäänyt pizzataikinan reunus asetellaan täytteiden päälle vuokaan.

Tämä toistetaan kuusi kertaa, minkä jälkeen kauhistuttavan näköiset herkut ovat valmiit. Pääkallopizzoja ei voi suositella lastenjuhliin, mutta aikuisten illanviettoon ne sopivat mainiosti. Vuokia myy esimerkiksi Amazon, jossa yhden vuoan hinta on noin 25 euroa.