Lapin poliisilta upea kuva Suomi-neidosta: ”Mikä salaisuus paljastuukaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset poliisit ovat viime aikoina aktivoituneet sosiaalisen median parissa, ja sen tuloksena on saatu ihastella runsaasti upeita ja kauniita kuvia ympäri maata. Yhden vuoden kauneimmista päivityksistä on nyt tehnyt Lapin poliisilaitos.

Viranomaiset julkaisivat Facebookissa ja Instagramissa ilmakuvan Kittilän Lainiolla sijaitsevasta pienestä järvestä, jonka muodot noudattelevat hämmästyttävän tarkasti Suomen rajoja. Nyt pakkaset ovat saaneet järvestä ympäristöineen entistäkin kauniimman näyn.

– Mikä salaisuus paljastuukaan ilmasta käsin Kittilän Lainiolla! Satavuotias Suomi-neitomme on saanut ympärilleen pakkaslunta. Lapin poliisin RPAS-ryhmä toivottaa tällä kuvalla upeaa viikkoa kaikille, Lapin poliisilaitos kirjoittaa kuvansa yhteydessä.