Suositut ramen-makeiset testissä – nuudelikarkki tulee tehdä itse

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet erikoiset ruokaan ja sen ulkoäköön perustuvat keksinnöt ovat peräisin Japanista, jossa ihmiset arvostavat kaikkea suloista ja kivan näköistä. Monet ovat voineet nähdä Instagramissa leviäviä kuvia bentolaatikoista, joissa olevat eväät on askarreltu näyttämään esimerkiksi sarjakuvahahmoilta.

Nyt videolla nähdään kolme aikuista, jotka pääsevät tutustumaan japanilaiseen suosittuun makeiseen. Makeinen ei tule valmiiksi pakattuna sellaisessa muodossa, että se voitaisiin heti syödä vaan herkku tulee valmistaa itse.

Perinteinen karkkipussi onkin nyt tarvikesetti, jonka avulla ramenmakeiset valmistuvat. Erilaisten pikkutarkkojen työvaiheiden ja pienen näpertelyn jälkeen ihmisellä on edessään pieni kulhollinen ramenilta näyttävää nuudelikeittoa ja suloinen dumpling-nyytti.