Heidi Klum hehkui upeassa asussa – tässä seksikäs yksityiskohta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Tämän lisäksi hän on myös yksi uusinta muotia esittelevän Project Runway -kilpailun tuomareista, minkä vuoksi nainen tuntuukin aina pukeutumisensa suhteen olevan aallon harjalla.

Nyt 44-vuotias Heidi Klum nähtiin 2017 Instyle Awards -tapahtumassa Los Angelesissa todella kauniina. Yleensä Klum esittelee mielellään pitkiä ja solakoita sääriään, mutta tällä kerralla hän yllätti kuitenkin hieman tyylikkäämmällä ja hillitymmällä asuvalinnalla.

Heidi Klum oli valinnut ylleen valkoisen asun, joka koostui valkoisista löysistä housuista ja löysästä kietaisupaidasta. Kietaistava paita oli oikeastaan vain puolikas hiha, jonka alle oli puettu mustaa läpikuultavaa materiaalia oleva verkkopaita. Tyylikkääseen asuun toi hieman seksikkyyttä se, että mallin rintaliivit näkyivät selvästi läpikuultavan osion alta.

Splash
Splash
Splash
Splash