Joutsenpariskunta oli viikkoja erossa toisistaan – jälleennäkeminen silkkaa rakkautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joutsen on kauneutensa ja näyttävyytensä vuoksi ollut aina ihmisten kiinnostuksen kohteena, ja laji esiintyykin usein kansanperinteessä ja erilaisissa taideteoksissa. Nyt videolla nähdään suloinen joutsenpari, joka on joutunut viettämään viikkoja erillään.

Toinen joutsenista oli saanut niin pahan ruokamyrkytyksen, että se oli pitänyt viedä eläinlääkäriin. Joutsen oli ollut niin heikossa kunnossa, että se ei ollut pystynyt nostamaan enää päätään. Muutaman viikon kestävällä hoitojaksolla se kuitenkin onnistuttiin pelastamaan.

Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa joutsen on päässyt takaisin kumppaninsa luo. Kun joutsen päästetään vapaaksi, se ui välittömästi toisen joutsenen luokse. Joutsenet laittavat päänsä heti yhteen ja niiden liike näyttää aivan kuin suloiselta tanssilta.