Yritys vuokraa yksityiskoneita somekuvia varten

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien elämä voi vaikuttaa sosiaalisen median perusteella huomattavasti kiinnostavammalta kuin se todellisuudessa onkaan. Maailmalla onkin nähty jo erilaisia palveluita joiden avulla Instagram-minälleen voi luoda todellisuutta vauraamman ja suositumman imagon.

Venäläinen valokuvastudio Private Jet Studio on erikoistunut luksuselämän lavastamiseen kuvia varten. Yrityis vuokraa asiakkaille yksityislentokoneita, jotta he voisivat ottaa niissä Instagram-kuvia. Lentokone ei nouse kentältä kuvaussessioiden aikana.

Aivan halpaa ei luksuselämän lavastaminen ole. Moskovalaisella kentällä sijaitsevan Gulfdstream G650 -koneen ja ammattilaiskuvaajan voi vuokrata kahdeksi tunniksi 11.000 ruplalla, eli noin 160 eurolla. Videomateriaalia kuvatessa hinta kohoaa noin 370 euroon.

Private Jet Studiolla on Independent-lehden mukaan jopa omat hiusstylistit ja meikkitaiteilijat huolehtimassa siitä, että asiakas näyttää kuvissa yksityiskoneeseen sopivalta. Yrityksen Instagram-sivulla nähdään lukuisia esimerkkejä asiakkaista teeskentelemässä matkustavansa koneen suojissa.

 

Фотосессии в салоне частного самолёта в центре Москвы!

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on