250 ihmistä hyppäsi sillalta – samaan aikaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasiliassa on yritetty rikkoa vähintäänkin epätavalliselta kuulostavaa ennätystä. Yhteensä 245 ihmistä kokoontui hyppäämään Hortolandiassa sijaitsevalta 30-metriseltä sillalta. Tempauksen osallistujat eivät kuitenkaan olleet liikkeellä itsetuhoisissa aikeissa.

He nimittäin hyppäsivät alas nylon-köysien varassa. Hämmästyttävä näky kuvattiin Youtubessa sittemmin levinneeksi videoksi.

Tempauksessa ei ollut Daily Mail -lende mukaan benji-hypystä, sillä tässä tapauksessa köysi ei ollut samalla venyvää kuin benjiköysi. Osallistujat jäivätkin köyden varassa pomppimisen sijaan ikään kuin kiikkumaan sillan alle.

Guinness World Records ei ole vielä paljastanut, onnistuttiinko tempauksella rikkomaan virallinen maailmanennätys. Sitä pitelee toistaiseksi niin ikään Brasiliassa huhtikuussa 2016 järjestetty hyppy, johon osallistui 149 henkeä.