Pääministerin kissa sekoitti Twitterin – ihastuttava söpöläinen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuteen-Seelantiin valittiin taannoin uusi pääministeri, 37-vuotias Jacinda Ardern. Työväenpuolueeseen kuuluva Ardern nousi otsikoihin ympäri maailmaa erityisesti sen vuoksi, että hän on maan nuorin pääministeri 160 vuoteen.

Samalla kuuluisuuteen nousi myös uuden pääministerin kissa Paddles. Paddlesilla on ikioma Twitter-tili, jossa eläintä tituleerataan Uuden-Seelannin ensimmäiseksi kissaksi.

Ardern on kommentoinut Newshub-sivustolle, ettei hän tiedä kuka hänen kissansa Twitter-tiliä pyörittää. Hän kertoo tilistä kuitenkin irroneen runsaasti hupia hänelle ja hänen puolisolleen.

Paitsi tärkeän statuksensa vuoksi, on kissa herättänyt huomiota myös epätavallisen ulkonäkönsä ansiosta. Paddlesilla on polydaktylia-nimellä tunnettu anatominen poikkeavuus. Se tarkoittaa, että kissalla on peukalolta näyttävät ylimääräiset kynnet.