Äiti ihmetteli lastenhuoneen hajua – sitten pikkupojan salaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsiperheen äiti ihmetteli pitkään perheen nuorimman lapsen, eli kolmevuotiaan pojan, huoneessa ollutta hajua. Perheenäiti ajatteli, että heidän koiransa oli tehnyt tarpeensa huoneeseen, mutta ei etsimälläkään löytänyt eläimen jätöksiä tai pissaläikkiä.

BuzzFeed News kertoo äidin lopulta kysyneen asukkaalta, eli pojalta, oliko tämä mahdollisesti tehnyt tarpeensa jonnekin. Perhe pääsi hetkessä nettijulkkikseksi, kun pojan sisko paljasti lopulta pikkuveljensä toimet Twitterissä. Poika oli nimittäin pissannut yöpöytänsä alalaatikkoon.

Poika syytti laatikkoon virtsaamisesta koiraa. Äiti epäilee, että pikkupoika on pissannut yöpöytänsä alalaatikkoon pelatessaan tablettitietokoneella, koska ei ole viitsinyt mennä vessaan. Yöpöytä jouduttiin heitettämään roskikseen.