Nyt on hyvät geenit! Sylvester Stallone tyttäriensä kanssa – naiskauneutta riittämiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

71-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä.

Nyt Sylvester Stallone osallistui 21-vuotiaan Sophian, 19-vuotiaan Sistinen ja 15-vuotiaan Scarletin kanssa Los Angelesissa järjestettyyn tapahtumaan. Perheenisä oli melkoinen näky kolmen pitkän tyttärensä kanssa, ja sekä isä että tyttäret olivat pukeutuneet tyylikkäästi mustaan.

Kuvatekstissään lapsistaan ylpeä Sylvester Stallone kertoo, että hän nauttii aina siitä kun hän saa viettää laatuaikaa tyttäriensä kanssa. Moni tuntuu olevan sitä mieltä, että perheenisä saa olla tyytyväinen jälkikasvustaan saatuaan kolme kuvankaunista tytärtä.

At an event last night with my wonderful daughters! Always a pleasure to spend time them!#townandcountry #netflix

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on