Tässä on maailman kalleimmat kengät – hinta 12,8 miljoonaa euroa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Brittiläinen suunnittelija ja muotoilija Debbie Wingham on erikoistunut superkalliiden luomusten tekemiseen. Hän on tehnyt maailman kalleimman mekon ja 55 miljoonan euron arvoisen kakun. Nyt nainen on suunnitellut hulppeat korkokengät.

Koristeelliset jalkineet on varustettu harvinaisilla vaaleanpunaisilla ja sinisillä timanteilla. Lisäksi jalkineissa on muita jalokiviä noin 11 miljoonan euron arvosta. Kenkien vetoketju on aitoa kultaa. Nahkaverhoilu on niin ikään maalattu 24 karaatin kultamaalilla.

35-vuotias luksussuunnittelija on toteuttanut kenkien valmistamisen tilaustyönä. Maailman kalleimmat kengät annetaan syntymäpäivälahjaksi. Tilauksen tehnyt perhe asuu öljymaassa, joissain päin Yhdistyneitä arabiemiirikuntia.

Splash
Splash
Splash