Kuva päätyi levyn kanteen – mies vaatii 5 000 000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphop-tähti Cardi B on haastettu oikeuteen, koska hänen kerrotaan käyttäneen Kevin Brophy -nimisen miesmallin kuvaa luvattomasti levynkannessaan. Mies kertoo huomanneensa Gangsta Bitch Music, Vol. 1 -albumissa hänen kuvansa, kun miehen oma poika huomautti asiasta.

Newyorkilainen Kevin Brophy haluaa Cardi B:ltä nyt viiden miljoonan dollarin suuruisia korvauksia. Muun muassa TMZ on uutisoinut levynkansijupakasta.

Empire BBK -julkaisu on kuitenkin selvittänyt, että levyn kansikuvassa on oikeasti nettijulkkis Brandon Walczak. Mies nauraa oikeusjutun nostaneelle Brophylle ja syyttää miestä valehtelusta. Hänen mukaansa Cardi B sai tietää koko asiasta luettuaan siitä viihdelehtien sivuilta.

Belcalis ”Cardi B” Almanzar on newyorkilainen artisti ja realitytähti, joka on saanut suosiota erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagramissa jo yli miljoona seuraajaa. Hänet tunnetaan musiikkiaan paremmin rohkeista ja paljastavista asuistaan.