Stranger Things -lapsitähdet tienaavat sievoisia summia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Stranger Things palaa ruutuihin toisen kautensa voimin tänä viikonloppuna. Sarjan ensimmäinen kausi oli maailmanlaajuinen yllätyshitti, minkä ansiosta uusia jaksoja on odotettu kuin kuuta nousevaa.

Stranger Things keräsi kiitosta muun muassa nuorten näyttelijöidensä roolisuoritusten ansiosta. Kiitos näkyi myös heidän tilipussiensa kokona. Hollywood Reporter -sivusto paljasti sarjan neljän päätähden tienanneen ensimmäiseltä ja toiselta tuotantokaudelta 30.000 dollaria, eli noin 25.900 euroa per jakso.

Näyttelijöiden kerrotaan saaneen myös alle kuusinumeroiset bonukset Stranger Thingsin noustua hitiksi. Sarjan tähtien sopimukset tullaan todennäköisesti uudistamaan vuoden 2018 aikana.

Netflixin scifiä, kauhua ja nostalgista draamaa yhdistelevän Stranger Thingsin nuoria päärooleja esittävät Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo ja Caleb McLaighlin. Sarjan menestyksen myötä nykyään 13-16 -vuotiaista näyttelijöistä tuli kertaheitolla Hollywood-tähtiä.