John Mayer jätti alkoholin – rentoutuu nyt kannabiksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nelikymppinen amerikkalaismuusikko John Mayer on lopettanut alkoholinkäytön. Mies ei ole juonut vuoteen tippaakaan. Laulajan elämänlaatu on parantunut, sillä alkoholi vaikutti kaikkeen hänen tekemiseensä negatiivisesti.

Mies kuvailee alkotonta eloa sijoitukseksi tulevaisuuteen. Hänen mukaansa alkoholi vaikutti salakavalasti hänen uraansa ja yksityiselämäänsä. Mies kertoi taannoin Rolling Stonesin haastattelussa, että hän yritti säännöstellä juomistaan, mutta lipsui aina tavoitteista.

Mies kertoo nykyisin rentoutuvansa kannabiksen avulla. Kaksi Grammy-palkintoa voittanut John Mayer muistetaan etenkin Katy Perryn poikaystävänä. Vaikka pariskunta erosi kolme vuotta sitten, julkaisi Mayer äskettäin Katy Perrylle omistetun kappaleen Still Feel Like Your Man.