Miehellä oli metrin pituinen penis – leikkaus palautti elämänhalun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna 21-vuotiaasta miehestä, joka kärsi harvinaisesta sairaudesta. Miehen sukupuolielimissä oli kasvain, joka muutti hänen kiveksensä yli viisikiloisiksi. Hänen peniksensä pituus oli sairauden vuoksi lähes metrin.

Keniasta kotoisin olevan Forence Owiti Opiyon elämä muuttui täysin, kun hän sai lahjoituksena sukupuolielimien kasvaimet poistavan leikkauksen. Hänen peniksensä ja kiveksensä muotoiltiin leikkauksessa pienemmiksi ja toiminnoiltaan normaaleiksi. Nuori mies yllättyi, kuinka hyvin hän parani vaativasta operaatiosta, ja samalla hänen elämänlaatunsa parani huomattavasti.

Forencella leikattiin pienempi kasvain sukupuolielimistä hänen ollessaan kymmenenvuotias. Valitettavasti kysta uusiutui, eikä hänen perheellään ollut enää varaa uuteen leikkaukseen. Lopulta kasvain teki liikkumisesta ja oikeastaan koko elämästä erittäin vaikeaa. Hänelle löytyi apua sosiaalisen median kautta ja nyt Forence haaveilee perheenlisäyksestä. Nuoren miehen elämänlaatu on parantunut merkittävästi leikkauksen jälkeen.