Teinivaimo esittää presidentin vaimoa – pukeutui seksikkään mustaan pitsiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden rakastaa roolileikkejä. Nainen on kokeillut erilaisia tyylejä usein, ja julkaissut rooleistaan kuvia sekä videoita nettiin. Naamiaisjuhlista tunnettu halloween on nyt innostanut Stoddenia kokeilemaan virallisempaa asukokonaisuutta.

Courtney Stodden on pukeutunut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin vaimoksi. Melania Trumpia halloweenasussaan jäljittelevä 22-vuotias teinivaimo on yllättävän vakuuttava roolissaan. Ruskeat hiukset tekevät blondina tunnetusta neitokaisesta kypsemmän. Hän esittää rooliaan hyvin aksenttia myöten.

Emme tiedä, onko hänen 56-vuotias aviomiehensä Doug Hutchinson pukeutunut vastaavasti Donald Trumpin asuun. Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai kesällä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja kymmeniä vuosia vanhempi aviomies kertoivat olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa.

Happy Halloween from me Melania #halloween #trumptowers

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

Melania Trump #halloween #melaniatrump

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on