Donald Trump vierailee Japanissa – Pen-Pineapple-Apple-Pen -artisti esiintyjäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump menee ensi viikolla viralliselle valtionvierailulle Japaniin. Trump on suunnitellut pelaavansa vapaa-ajallaan golfia maailman parhaimpia pelaajia vastaan. Lisäksi hän pääsee nauttimaan huumoripitoisesta lauluesityksestä.

Guardian kertoo Donald Trumpin nauttivan viikon päästä illallista Japanin pääministeri Shinzo Aben kanssa. Tokiossa järjestetylle illalliselle saapuu myös viime vuoden suurimmasta nettirenkutuksesta vastannut Piko Taro. Miehen vitsillä tehty kappale Pen-Pineapple-Apple-Pen on kerännyt Youtubessa 126 miljoonaa katselukertaa.

Pen-Pineapple-Apple-Pen -kappale on varmasti tuttu myös Yhdysvaltain presidentille. Ainakin Donald Trumpin tyttären Ivanka Trumpin Arabella-lapsen on kuultu laulavan nettihittiä innoissaan. Piko Taron 45 sekuntia pitkä renkutus nousi taannoin Japanin Billboard HOT 100 -listan ensimmäiseksi.