Lenkkeilijä näki hylätyn koiran kadulla – sitten päätti pelastaa sen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenkkeilyä harrastava Jacob Welsh kohtasi viime vuonna Korfun saarella lomaillessaan hylätyn ja kadulla asuvan labradorinnoutajan, joka oli yltä päältä kirppujen peittämä. Koira näytti pitävän miehestä ja lähti seuraamaan tätä lenkillä. Lopulta seurallinen koira päätyi aina Welshin hotellihuoneeseen saakka.

Chance-nimen saanut koira pääsi hotellissa perusteelliseen pesuun, ja se tunsi olonsa ilmeisesti kotoisaksi, koska hyppäsi nopeasti sänkyyn. Lopulta pariskunta päätti ottaa koiran hoiviinsa ja yrittää etsiä sille uuden kodin. Videolla isäntä toteaa, ettei Chance tule enää koskaan viettämään yötään kodittomana kadulla. Pariskunta itse asuu kuitenkin Australiassa, jonne lemmikkejä on vaikea viedä ulkomailta.

YouTube

Nyt tapaus on noussut otsikoihin, kun Jacob Welsh on päivittänyt hänen ja koiran tarinaa. Welsh kertoo koiran saaneen rakastavan kodin Englannista perheestä, jonka iäkäs labradorinnoutaja menehtyi. Toinen vaihtoehto olisi ollut ottaa koira pariskunnan mukana heidän kotiinsa Australiaan, mutta se olisi ollut koiralle liian raskas prosessi. Siksi uuden perheen löytäminen Englannista oli paras ratkaisu.