Chrissy Teigen avoimena haastattelussa – paljasti inhokkinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Tällä kerralla piinapenkkiin joutui huippumalli ja perheenäiti Chrissy Teigen, joka vastasi toimittajan esittämään 73 kysymykseen. Fanit ovat olleet innoissaan Teigenin osallistumisesta videosarjaan, koska nainen on tunnettu siitä, että hän on aina hyvin rehellinen ja suorasanainen vastauksissaan.

Chrissy Teigen kertoi haastattelun aikana, että hän kirjoittaa parhaillaan toista keittokirjaansa. Nainen myös paljasti, että hänen mielestään yliarvostetuin ruokakeksintö on jogurttijäätelö, minkä lisäksi hän ei ikinä suostuisi syömään annosta, jossa on maksaa ja sipulia.