Kenguru ottaa rennosti – nauttii nyt eläkepäivistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kengurut ovat suloisia ja hauskan näköisiä eläimiä, mutta ne osaavat reviiritietoisina olla myös hyvin aggressiivisia minkä vuoksi kengurut tappelevatkin keskenään paljon. Nyt huvittavalla videolla nähdään kuitenkin hyvin rennosti ottava kenguru, joka paistattelee päiväänsä maassa makoillen.

The Kangoroo Sanctuary Alice Springs on julkaissut YouTube-kanavallaan videon rennosti ottavasta Roger-nimisestä kengurusta, joka makoilee maassa. Roger on aiemmin ollut kenguruiden alfauros, mutta nykyään se viettää tilalla rennosti omia eläkepäiviään.

Mies on kuvannut videolle Rogeria, joka rentoutuu hyvin tyytyväisenä maassa. Eläkepäiviään tilalla viettävä Roger kerää miehen lähestyessä voimansa ja nousee tervehtimään häntä. Videolla nähdään miten valtavasti tilalla on kenguruja, joista jokainen näyttäisi pitävän miestä yhtenä niistä.