Koira varastaa omistajiltaan – oppi lopulta maksamaan herkuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Holly-niminen koira pääsi pentuna käsiksi omistajansa seteleihin, jotka olivat jääneet pöydälle. Aikuiset lahjoivat koiran tällöin herkuilla, että koira suostuisi antamaan rahat rauhallisesti repimättä niitä kappaleiksi. Holly otti tästä heti opikseen ja huomasi, että seteleillä saa herkkuja.

Hollyn rahanhimo ei ole vuosien varrella laantunut. Holly osaa etsiä seteleitä pöydiltä, laukuista, taskuista ja jopa lompakoista. Kun Holly tietää käyneensä varkaissa, se yrittää kuljettaa huomaamattomasti setelit omaan kätköönsä suussaan pitämällä myös pehmolelusta hämäyksenä kiinni.

Holly kuljettaa setelit omaan piilopaikkaansa, josta se tuo niitä vähitellen omistajilleen. Holly on oppinut, että se saa ostettua seteleillä itselleen herkkuja. Aina kun koira haluaa makupalan, se tuo perheenjäsenilleen rahaa.