Kylmän sodan bunkkerista tehtiin Star Warsin R2-D2-robotti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prahassa sijaitseva kylmän sodan aikainen pommisuoja on saanut uuden ilmeen sopivasti ennen uuden Star Wars -elokuvan ilmestymistä teattereihin. Se muutettiin isokokoiseksi versioksi elokuvasarjan kuuluisasta robotista.

Folimankan puistossa vierailleet yllättyivät taannoin harmaan betonipunkkerin muututtua R2-D2 -robotiksi. Rakennelmaa ei ainoastaan maalattu uudelleen, vaan siihen ilmestyi uusia yksityiskohtia kuten robotin jalat. Toistaiseksi on epäselvää, kuka tai ketkä ovat katutaiteesta vastuussa.

Prague TV -sivuston mukaan ei ole myöskään tiedossa tullaanko bunkkeri palauttamaan entiselleen vai antaako kaupunki sen pysyä R2-D2 -robottina. Maanalaisen pommisuojan sisään mahtuu yli 1.200 henkeä. Osa bunkkerista avattiin taannoin yleisölle.

 

Publié par Prague TV sur lundi 23 octobre 2017

Publié par Prague TV sur lundi 23 octobre 2017

Uusimmat