Sairas ilmiö leviää! Sivullisia lyödään nyrkillä kasvoihin

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme neljä vuotta sitten karmaisevasta trendistä, joka levisi tuolloin nuorten keskuudessa Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Tässä niin sanotussa Knockout Gamessa nuoret hakkaavat täysin sivullisia yhdellä iskulla tajuttomaksi.

– Knockout on peli, jota monet meidän teini-ikäisemme pelaavat. He haastavat yhden kavereista valitsemaan satunnaisen uhrin kadulta. Uhri yritetään lyödä tajuttomaksi yhdellä iskulla, New Jerseyssä asuva mies kertoi tuolloin eBaums Worldin videolla.

Sairaan ilmiön luultiin jo kadonneen, mutta nyt se on kuitenkin lähtenyt taas leviämään Yhdysvalloissa. Uhreiksi on joutunut nuorten lisäksi myös esimerkiksi lapsensa kanssa ulkoillut perheenäiti.

Ilmiöstä nyt uutisoiva New York Daily News kertoo, että viime torstaina 43-vuotias mies iskettiin tajuttomaksi ravintolan edustalla New Yorkissa, kun tämä oli kiinnittämässä koiriensa hihnoja. Ennen poistumistaan 16-vuotias tekijä otti selfiekuvan tajuttoman uhrinsa kanssa.

Newsweek-lehden mukaan New Yorkin poliisi pyysi yleisöltä havaintoja tällaisesta väkivallasta, kun naista oli lyöty kadulla kasvoihin täysin yllättäen.