Jannika B uudesta singlestään: ”Paljaana olemme haavoittuvaisia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Jannika B on juuri julkaissut uuden singlensä. Riisu kokonaan -kappale on musiikillisesti tyylipuhdasta kasaridiscoa.

– Vaikka biisissä onkin kevyitä Miami Vice -viboja ja coolia saundia, on sen tarina silti monikerroksinen. ”Voitko säkin riisuu kokonaan” on ollut lause joka on kulkenut mukanani pitkään. Olen ajatellut paljon sitä, miten ihmiset kantavat erilaisia naamioita, Jannika B kertoo.

– Halutaan liian usein olla sitä, mitä uskotaan muiden meiltä odottavan, vaikka se olisikin ristiriidassa sen kanssa, keitä me todella olemme. Omina itsenämme – paljaana – olemme haavoittuvaisia. Mutta voiko toista ihmistä koskaan tuntea oikeasti, jos edes itse ei ole aidosti se, kuka on?

Viime viikkoina Jannika B on tähdittänyt televisiossa Tähdet tähdet -viihdeohjelmaa ja lisäksi hänet nähtiin äskettäin myös Vain elämää -ohjelmassa duetoimassa aviomiehensä Toni Wirtasen kanssa. Pariskunnan upea yhteistulkinta kappaleesta Evakon laulu on koskettanut syvästi tuhansia suomalaisia. Jannika B nähdään lähiaikoina keikoilla seuraavasti.

1.12 Möysän Musaklubi/Lahti

2.12. Kaustinen/Konsta

9.12. Rautalampi/Nuapuri

15.12. Turku/Aalto

16.12. Järvenpää/Eikan Pub

27.1. Jämsä/Himos Areena

17.2. Parkano/Parooni