Kanadan komea pääministeri paljasti alter egonsa – tietenkin Teräsmies!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan pääministeri Justin Trudeau on muuttunut uransa aikana yhdeksi maailman ihailluimmista poliitikoista. Syynä lienee Trudeaun rento ja ihmisläheinen ote sekä varsin komea ulkonäkö. Nyt Kanadan pääministeri on pukeutunut supersankariksi halloweenin kunniaksi.

Pääministeri Justin Trudeau yllätti toimittajat astumalla heidän eteensä Clark Kentiksi pukeutuneena. Miehen valkoisen kauluspaidan alta pilkistää Teräsmiehen logo. Mies todisti jälleen kerran hallitsevansa äärimmäisen loistavan tilannetajun.

Raamikas pääministeri pukeutui viime vuonna Tähtien sodan Han Soloksi. 45-vuotias liberaalipuolueen johtaja on Kanadan pitkäaikaisen pääministeri Pierre Trudeaun vanhin poika. Mies on tunnettu paremman ilmastopolitiikan ja kannabiksen laillistamisen puolestapuhuja.

Justin Trudeau dresses as Clark Kent for Halloween

Prime Minister Justin Trudeau dressed as a Canadian icon (sort of) for Halloween this year.MORE: https://globalnews.ca/news/3835267/justin-trudeau-superman-halloween-2017/

Publié par Global News sur mardi 31 octobre 2017