Teinipoika yritti ostaa alkoholia – vanhusta esittävä naamari päässään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alaikäisillä on monenlaisia keinoja yrittää saada haltuunsa alkoholia, tupakkaa ja muita ikärajalla varustettuja tuotteita. Harva kuitenkaan menee aivan yhtä pitkälle kuin tuoreella Youtube-videolla nähtävässä kokeilussa.

Brittiläinen tubettaja Sam päätti kokeilla, onnistuisiko alkoholin ostaminen hänen 15-vuotiaalta pikkuveljeltään aikuiseksi naamioituna. Poika muutettiin täysi-ikäisen näköiseksi aidonnäköisen vanhusta esittävän maskin avulla.

Naamari on sen verran aidonnäköinen, että alkoholin ostaminen onnistuu useasta lähikaupasta. Lopulta yhdessä kaupassa paikalla oleva vartija alkaa kuitenkin haistaa palaneen käryn. Videon päätteeksi teinit tunnustavatkin tekonsa hämmentyneille myyjille ja palauttavat laittomin keinoin ostamansa alkoholijuomat takaisin kauppaan.