Tyttären video toi potkut Applen työntekijälle – iPhone X paljastui ennen aikojaan

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen kaltaiset teknologiajätit menevät varsin pitkälle säilyttääkseen tulevien tuotteidensa yksityiskohdat salaisuuksina julkaisuun saakka. Nyt Applen kalifornialainen insinööri on saanut potkut tyttärensä julkaiseman videon vuoksi.

Brooke Amelia Peterson jakoi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän vieraili Applen Kalifornian kampuksella isänsä kanssa. Videon aikana hän käyttää yhtiön vielä julkaisematonta iPhone X -älypuhelinta.

Brooke on sittemmin poistanut videon, ja kertoo isänsä saaneen potkut sen ansiosta. Tytön mukaan yhtiö irtisanoi miehen videon kerättyä nopeasti yli miljoona katselukertaa. Telegraph-lehden mukaan videolla esiteltiin muun muassa iPhone X:n uutta kameraa ja Animoji-ominaisuutta.

Apple tunnetaan ankarista tietovuotojen vastaisesta politiikastaan. Yhtiön tuleva iPhone X -puhelinmalli saapui ennakkomyyntiin viime perjantaina.