Heath Ledgerin asunnossa kummittelee – karmiva nauru kuuluu ulos saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Batman – Yön ritari -elokuvan Jokeria esittänyt Heath Ledger löydettiin kuolleena New Yorkissa sijaitsevasta vuokra-asunnosta. Alueen asukkaat ovat kertoneet, että asunnossa kummittelee.

Heath Ledger löydettiin 22. tammikuuta vuonna 2008 kuolleena luksusluokan vuokra-asunnostaan New Yorkissa. Mies oli ottanut yliannostuksen uni- ja kipulääkkeitä. Asunto sijaitsee vuonna 1873 rakennetussa talossa. Alueen asukkaat ovat kertoneet, että asunnosta kaikuu öisin selkäpiitä karmivaa naurua.

Paranormaaleita ilmiöitä tutkineet henkilöt ovat mitanneet asunnossa poikkeuksellisen suuria sähkömagneettisia kenttiä. Yöaikaan sähkömagneettinen säteily on kasvanut jopa kahdeksankertaisesti päiväsaikaan verrattuna, RadarOnline raportoi.

Asunnossa on myös näkynyt erikoisia välähdyksiä. Useat ihmiset saavat Ledgerin viimeisimmän asunnon läheisyydessä kylmänväristyksiä ja välttelevät paikkaa tietoisesti. Heath Ledgerin kuolemaa ei olla virallisten raporttien mukaan pidetty itsemurhana, vaan lopullinen syy on jäänyt ikuiseksi mysteeriksi. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

#heathledger #thedarkknight #joker

A post shared by Heath Ledger (@heathcliffandrewledger) on