Näyttelijät tunnustelivat sokkona laatikon sisältöä – reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanity Fair -lehti julkaisee YouTube-kanavallaan hauskaa Fear Box -nimistä videosarjaa. Fear Box -videoilla esiintyy aina yksi tai useampi julkisuuden henkilö, jonka tulee laittaa kätensä laatikkoon, joka voi sisältää aina kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Nyt uuden A Bad Moms Christmas -elokuvan näyttelijätähdet Mila Kunis, Kristen Bell ja Kathryn Hahn laitettiin pelkolaatikkotehtävän äärelle. Naiset pääsivät vuorotellen kokeilemaan mitä laatikon sisältä löytyy näkemättä sisältöä lainkaan.

Laatikon sisältä löytyy sekä pelottavia että hellyttäviä asioita. Laatikon sisällä on välillä nukkeja, ruokaa ja jopa eläviä liskoja ja jäniksiäkin, mikä pitää näyttelijät varuillaan koska he eivät voi ikinä tietää liikkuuko laatikon sisältö vai ei kun he laittavat kätensä sen sisälle.