Ravintolan vessapaperikätkö paljastui – lupaavat aina pitää huolta asiakkaasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talouslehti Fobers valitsi vuonna 2016 japanilaisen Irchiran -ravintolaketjun maailman parhaaksi ramen-ravintolaksi. Erinomaisesta ruoastaan tunnettu ravintolaketju on panostanut asiakkaiden hyvinvointiin ja ruokailunautintoon.

Japanilaisen Ichiran-ketjun ravintoloissa saa aterioida omassa rauhassa. Asiakkailla on käytössään oma loosinsa, jonne tarjoillaan ruokaa kaislaverhojen takaa. Ravintolan vessoissa on panostettu siihen, että niistä ei lopu vahingossakaan vessapaperi.

Nyt eräs asiakas on löytänyt Ichiranin vessasta salaisen vessapaperikätkön. Vessapaperia oli piilotettu lisää lapun taakse, jossa luvataan huolehtia asiakkaasta ja hänen hyvinvoinnistaan aina. Kätkön kuva leviää Twitterissä.