Ei voi olla totta! Kukkakuviot taas sisustamisen kuuminta hottia

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monille tulee kukkakuvioiduista röyhelösohvista ja -verhoista mieleen 80-luvun kodit. Osa mieltää suurilla kukilla koristellut tekstiilit ja tapetit perienglantilaiseksi sisustustyyliksi. Kukat ovat tulleet takaisin.

Mummolatyyliksi kutsuttu kukkakuvioinneilla leikittelevä ”chintz” on nyt sisustamisen kuumin trendi. Kukkakuvioituja tekstiilejä yhdistellään rohkeasti nykyaikaiseen sisustukseen. Värikkäitä kuoseja voi nähdä pian kaikkialla, PureWow lupaa.

Instagramin sisustuskuvat ovat jo aloittaneet buumin ikuistamisen. Ruusukuviot voivat toistua huonekalujen lisäksi ylimääräisissä huoneeseen ripustetuissa röyhelöverhoissa tai lampun varjostimissa ja jopa kattauksessa. Toisin sanoen, nyt jos koskaan kannattaa käydä mummolassa liinavaatekaappia penkomassa. Ota samalla mukaan kukilla koristeltu kahviastiasto ja kirjaillut seinätaulut.

Beautiful room by the late, great #charlesfaudree #greenroom #pugs #chintz

A post shared by Maggie's World (@maggie_tanquary_beauchamp) on

É muita fofura! Alice Naylor-Leyland na @archdigest de setembro – todas as fotos no blog! #chintz

A post shared by Barbara Resende (@livinggazette) on

Favorite room, favorite moment 💚 #trelliage #chintz #chippendalefret

A post shared by Jenny Schnabl Brewster (@jennybrewsterstyle) on

Happiness is matching cushions and curtains #myhome #shabbychic #dunelm #chintz

A post shared by Christina Jasperse (@christinajasperse) on