Teini myi paikkansa iPhone X -jonossa – ansaitsi satoja euroja!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple-fanit ympäri maailmaa ovat jonottaneet teknologiajätin uutta iPhone X -puhelinmallia niitä myyvien liikkeiden edessä. Laitteiden kova kysyntä on saanut liikkeelle paitsi juuri ostamiaan iPhoneja kovaan hintaan uudelleenmyyvät trokarit, myös kekseliäämmät rahantekijät.

Australian Sydneyssä asuva Lee Cselko keksi nokkelan keinon ansaita ylimääräistä rahaa iPhone-kiihkolla. Saapuessaan jonottamaan puhelinta, hän toi mukanaan ylimääräisen tuolin. Lee asetti jonon 25. paikan myyntiin Instagramiin.

– Myyn tämän paikan iPhone X -jonossa! Soita tai tekstaa Leelle keskustellaksesi yksityiskohdista, tuolille asetetussa kyltissä luki.

Tempaus kannatti. McDonald’sissa töissä oleva 16-vuotias onnistui nimittäin myymään paikan 500 dollarilla. Daily Mail -lehden mukaan Lee kertoi saaneensa idean palveluista, joissa ihmiset jonottavat iPhonen kaltaisia uusia laitteita maksusta muiden ihmisten puolesta.

 

Instagram