Alessandra Ambrosion asusta Halloween kaukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Sittemmin hän on lomaillut tyylikkäissä merkeissä ympäri maailmaa.

Viime päivinä lukemattomat julkkikset ovat juhlineet Halloweenia, ja nyt myös Alessandra Ambrosio kuvattiin juhlimassa Casamigos Halloween Partyssä Los Angelesissa. Hänen asunsa ei tosin ollut lainkaan pelottava monien muiden teema-asujen tapaan, mutta upealta se kyllä näytti.

36-vuotias Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash

Splash
nd