Channing Tatum kävi tanssilattialla – naisille silmiänruokaa riittämiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 37-vuotias näyttelijä Channing Tatum kertoi äskettäin Jimmy Kimmel Livessä vieraillessaan, että hänen isänsä sai tietää poikansa stripparitaustasta television kautta. Hän elätti itsensä aikoinaan floridalaisessa strippiryhmässä esiintyen.

Raamikas näyttelijämies vieraili äskettäin Jimmy Kimmel Liven vierailevana juontajana. Kuten asiaan kuuluu, esitteli hän liikehdintäänsä tanssilattialla. Miehen taidot saavat naisten sukat pyörimään jaloissa. Hän osaa tanssia seksikkään rytmikkäästi.

Mallina ja näyttelijänä nykyisin työskentelevä Channing Tatum muistetaan etenkin The Vow:n, 21 Jump Streetin ja Magic Mike -elokuvien rooleistaan. Hänellä on neljävuotias Everly-tytär yhdessä Jenna Dewanin kanssa. Pariskunta tapasi vuonna 2005 Step Up -elokuvan kuvauksissa.