Näistä naiset valehtelevat ensitreffeillä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin kymmenestä valheesta, joita miehet kertovat ensitreffeillä. Tasapuolisuuden nimissä on tullut aika listata kymmenen yleisintä asiaa, joista nainen puhuu palturia ensimmäisen kerran uuden miehen tavattuaan.

Treffiviidakossa kahlatessa on järkevää olla rehellinen, sillä siten välttyy myöhemmiltä konflikteilta ja ikäviltä yhteensattumilta. Vaikka uudesta tuttavuudesta ei hakisi muuta kuin satunnaista seksiseuraa, kannattaa valheiden viljelemistä vältellä. Naiset saattavat kuitenkin kaunistella totuuksia esimerkiksi viimeisimmästä suhteesta kertoessaan.

Osa naisista hyppää treffisovelluksen käyttäjäksi liian nopeasti edellisen eron jälkeen, vaikka he eivät missään nimessä ole vielä henkisesti valmiita uuteen suhteeseen. Toisin sanoen naiset saattavat valehdella sydämensä särkymisestä ja siitä, että ovat päässeet yli kipeästä erosta.

Osa naisista muuntelee totuutta liikuntatottumuksistaan puhuessa. Lisäksi neitokaiset tietävät, että miehiä viehättää naisten jahtaaminen. Siksi osa naisista esittää vaikeasti tavoitettavaa. Jotkut hameväestä yrittävät antaa myös paremman mielikuvan itsenäisyydestään kertomalla esimerkiksi rohkeista omatoimimatkoista, vaikka ovat käyneet todellisuudessa pakettimatkalla Kanarialla.

Naiset saattavat olla myös äitejä, mutta eivät välttämättä kerro asiasta heti uudelle tuttavuudelle. Kaikki tuntevat ainakin yhden naisen, joka väittää aina, että hänellä ei ole nälkä. Tosiasia on usein se, että nainen on syönyt jo kotonaan, koska ei halua näyttää uudelle tuttavuudelle nälän aiheuttamaa hirviötä itsessään. Jotkut naiset saattavat myös valehdella syitä, miksi eivät pääse tapaamaan miestä. Todellisuudessa he eivät ole varmoja, haluavatko ylipäätään nähdä uutta tuttavuutta.

Harva nainen on myöskään niin itsevarma kuin aluksi antaa ymmärtää. Ei ole myöskään harvinaista, että nainen on samaan aikaan kiinnostunut useammasta eri miehestä ja kartoittaa parasta vaihtoehtoa itselleen. Naiset myöskään harvoin avautuvat kipeistä asioistaan uudelle tuttavuudelle. Saattaa kestää aikansa, että nainen pystyy aidosti luottamaan uuteen mieheen, Popsugar tietää.