Rob Kardashian yrittää hieroa sopua Blac Chynan kanssa – valmis jopa uuteen realitysarjaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-realityohjelmasta julkisuuteen noussut amerikkalaisperhe tekee tiivistä yhteistyötä kaapeli- ja satelliittikanava E! Entertainment Televisionin kanssa. Perheenjäsenet ovat saaneet pääohjelman lisäksi useita spin off -sarjoja eetteriin, joista yksi oli Rob Kardashianin ja Blac Chynan elämää seurannut Rob & Chyna.

Rob & Chyna -ohjelmaa seurattiin yhden tuotantokauden ajan. Pariskunta kuitenkin erosi ennen toisen tuotantokauden kuvausten alkamista. Blac Chyna on syyttänyt rikasta perhettä sarjan deletoimisesta ja siitä, että hänelle koitui taloudellisia tappioita toisen tuotantokauden peruuntumisesta. Hän on kertonut vaativansa miljoonakorvauksia.

RadarOnline kertoo, että Rob Kardashian olisi valmis toisen tuotantokauden kuvaamiseen. Mies haluaisi siis olla sovussa Dream-tyttärensä äidin kanssa. Rob Kardashian voisi välttää samalla korvausten maksamisen, jos Blac Chyna saisi ohjelmasta rahansa. Kris Jenner tai Rob Kardashianin sisarukset eivät hyväksy päätöstä. Rob Kardashianin ja Blac Chynan sopu olisi kuin isku vasten muun perheen kasvoja.