Tiskiainepullo vai masturbointiväline? Härski ostos naurattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen tiskiaine on noussut viraalihitiksi. Syynä on tuotteen pakkauksen ulkonäkö, joka tuo mieleen ennemmin miehen sukupuolielimen kuin tavallisen tiskiainepullon. Mielleyhtymää ei vähennä pakkauksen vaaleanpunainen väri.

Japanilainen Awa no Chikara Tehada Premium -niminen tiskiaine on käsiystävällinen saippua astioiden pesemistä varten. Sylinterimäinen ulkonäkö tekee tiskiainepullosta härskin. Pakkaus on kuin erektiossa oleva penis.

Pakkauksen vaaleanpunaisen värin on tarkoitus kertoa tuotteen kukkia muistuttavasta tuoksusta. Todellisuudessa väri on suurimpana syynä muodon lisäksi kaksimielisten hekotteluun. RocketNews24-sivusto arvelee, että yritys on saattanut luoda tiskiainepullon tahallaan siitintä muistuttavaksi myyntiä lisääkseen.