Mallitulokas riisui mainoskuviiin – tuote jäi vähemmälle huomiolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malliurasta haaveileva tulokas Jules Liesl on aiemmin noussut uutisotsikoihin seksikkäillä kuvillaan, jotka muun muassa Instagramin ylläpito on joutunut sovelluksesta poistamaan. Nyt nainen on päässyt 138 Water -brändin mainoskuviin.

Mallimaailmassa eräs tapa saada jalkaa alan oven väliin on poseerata niukemmissa asuissa kuin kollegat. Jules Liesl on ottanut tästä neuvosta vaarin ja poseerannut mainoskuvissa todella niukoissa bikineissä. Uudet kuvat naisesta otettiin Malibun rannalla, jossa naisella oli tällä kerralla yllään mustat bikinit.

Jules Liesl poseeraa viettelevissä kuvauksissa meren rannan äärellä vesipullon kera. Vesipullo taitaa jäädä kuvissa kuitenkin melko vähäiselle huomiolle, ja jokaisen katse tuleekin luultavasti enemmän kiinnittymään naisen kurvikkaaseen vartaloon kuin mainostettavaan tuotteeseen.

Splash
Splash

Splash
Splash