Kanye Westillä maaninen vaihe – Kim Kardashian hakee eroa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioliittoon astuminen oli yksi koko maailman seuratuimmista mediatapahtumista. Pariskunnan onni alkoi rakoilla vuosi sitten Kim Kardashianin jouduttua ryöstön uhriksi Pariisissa. Pian sen jälkeen Kanye West sai hermoromahduksen ja joutui mielisairaalan suljetulle osastolle.

Nyt seurapiirijulkkis Kim Kardashian on varma, että Kanye West ei ota enää hänelle määrättyjä mielialalääkkeitä. Kanye West on kiinnittänyt enemmän huomiota hyvinvointiinsa taannoisen romahtamisen jälkeen, mutta nyt hän on osoittanut maanisia piirteitä viettämällä öitä studiollaan ja välttelemällä perhettään.

Kim Kardashianin kerrotaan olevan onneton, koska hänen aviomiehensä ei ole perhe-elämässä läsnä fyysisesti tai henkisesti. Kanye West ei myöskään tue mediaesiintymisillä tienaavaa naistaan tai halua käydä hänen kanssaan seurapiirijuhlissa. Kim Kardashianin lähipiiristä kerrotaan RadarOnlinelle, että kahden lapsen äiti on valmis hakemaan avioeroa. Pariskunnan kolmas lapsi saapuu maailmaan sijaissynnyttäjän avustuksella alkuvuodesta 2018.