Mies selvitti tyttöystävän sijainnin Snapchatillä – johti puukotukseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ranskalainen 25-vuotias mies oli selvittänyt Snapchatin karttaominaisuuden avulla tyttöystävänsä olinpaikan halloween-iltana. Tyttöystävä oli väittänyt olleensa kotona, mutta olikin toisen miehen seurassa.

Ranskalaismies selvitti tyttöystävänsä petollisuuden ja sijainnin Snapchatin avulla. Hän meni paikan päälle veitsen kanssa ja löysi tyttöystävänsä autosta toisen miehen kanssa. Mustasukkainen poikaystävä puukotti vierasta miestä, Le Parisien uutisoi.

Sovelluksessa on mahdollista valita, näkyykö oma sijainti kaikille kavereille vai vain osalle heistä. Snapchat paljastaa sijainnin aina kun sovellus avataan. Sijaintipalvelut voi ottaa pois päältä Snapchatin Asetuksien Oma sijaintini -osiosta löytyvää Haamutila-nappia painamalla.