Paris Jackson lensi Australiaan – hämmentävä esitys kuvaajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Michael Jacksonin tytär Paris on viime aikoina tehnyt toden teolla tuloaan julkisuuteen, ja nyt vuodesta 2017 on tulossa hänen läpimurtonsa julkkistähtenä. Nyt Paris lennätettiin Australiaan Melbourne Cup -ravien kansainvälisenä vieraana.

Australian News.com-sivuston mukaan tähti oli saanut vierailustaan 100.000 dollarin palkkion. Kansainvälisen julkkisvieraan tarkoituksena on herättää median kiinnostusta tapahtumaa kohtaan laajemmin. Tähden tulee myös antaa haastatteluja ja edustaa tapahtumassa.

Paris Jackson oli kuitenkin hyvin vartioitu koko tapahtuman ajan. Hänen haastattelemisensa oli ollut hankalaa, koska häneltä ei saanut kysyä henkilökohtaisia kysymyksiä, jotka olisivat liittyneet häneen tai Jacksonin sukuun millään tavalla. Lopulta Jackson siirtyi katsomosta omaan aitioonsa, jonka suojista nainen irvisteli kameroille painamalla kasvonsa lasiin kiinni.

Splash
Splash
Splash
Splash