Provinssi paljasti ensimmäiset kiinnitykset – Antti Tuisku, The Offspring ja Volbeat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin festivaaleihin 1970-luvun lopulta lähtien kuulunut Provinssi viettää ensi kesänä Seinäjoen Törnävänsaarella 40-vuotisjuhliaan. Kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 28. – 30. kesäkuuta järjestettävä festivaali julkisti nyt ensimmäiset esiintyjänsä.

Tämänpäiväiset Provinssin kiinnitykset ovat Volbeat (DK), Prophets of Rage (USA), The Offspring (USA) ja Antti Tuisku.

Tanskalaisen Volbeatin edellinen vierailu maassamme nähtiin loppuvuodesta 2016 hetkessä loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Urallaan kuusi albumia julkaisseen yhtyeen viimeisin pitkäsoitto on kesällä 2016 ilmestynyt ja myös Suomessa kultaa myynyt Seal the Deal & Let’s Boogie.

Yhdysvaltalainen Prophets of Rage -kollektiivi on nähty monien festivaalien pääesiintyjänä. Se konserteissaan kattauksen biisejä Rage Against The Machinen, Public Enemyn ja Cypress Hillin tuotannoista sekä parhaita paloja syyskuussa julkaistulta Prophets of Rage -esikoisalbumilta.

Antti Tuisku soittaa Provinssissa kesän ainoan konserttinsa, ja festivaalin jälkeen Anttia ei nähdä esiintymislavoilla ainakaan vuoteen. Myyntiin tulee rajattu erä Pakko twerkkaa -lippuja, joka sisältää kolmen päivän festivaalilipun lisäksi pääsyn Camp Provinssi -leirintään rajatulle Pakko twerkkaa -alueelle, joka on tarkoitettu erityisesti Anatude-faneille.