Tosielämän Hannibal Lecter Venäjällä – puri treffiseuralaisen nenän ja korvat irti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäläinen Anatoliy Ezhkov oli kutsunut 41-vuotiaan sairaanhoitaja Irina Goncharin hostellista vuokrattuun asuntoonsa romanttiselle illalliselle. Pariskunta oli tavannut netin treffisovelluksessa. Mies huumasi naisen ja ryhtyi pureskelemaan hänen ruumiinosiaan.

Daily Mail kertoo venäläisen naisen karmivasta treffikokemuksesta, jossa 45-vuotias Anatoliy Ezhkov oli juottanut ja huumannut Irina Goncharin lähes tiedottomaan tilaan. Mies itse oli niin ikään ollut huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Hän sitoi naisen johdolla.

Anatoliy Ezhkov oli kiduttanut naista neljän tunnin ajan. Hän oli repinyt treffiseuralaisensa korvia, nenää ja sormenpäitä hampaillaan. Vaikka nainen oli huutanut apua, olivat naapurit ajatelleet asunnosta kantautuneita ääniä vain humalaisten aiheuttamiksi.

Lopulta paikalle soitettiin poliisit ja verinen Irina Gonchar toimitettiin sairaalaan. Tosielämän Hannibal Lecteriksi kutsuttu Anatoliy Ezhkov vapautui vankilasta takuusumman maksettuaan ja on edelleen vapaalla jalalla.