Nicki Minaj on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Nicki Minaj joutui taannoin somemyrskyn silmään, kun hän twiitattasi vauvaa esittävän emojin. Tämä sai tähden fanit spekuloimaan, onko tähti kenties raskaana. Minaj ei kommentoinut viestiään, mutta tykkäsi osaa kommenteista. Raskaushuhut lähtivät siis välittömästi leviämään, mutta ovat sittemmin osoittautuneet ilmeisen vääriksi.

Eilen Nicki Minaj kuvattiin saapumassa New Yorkissa CFDA/Vogue Fashion Fund Awardsin punaiselle matolle yhdessä julkkistähtien kanssa.

Nicki Minajin tiedetään härnänneen faneja vauvahuhuilla aikaisemminkin. Helmikuussa tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänellä on vauvavatsa. Se osoittautui kuitenkin pelkäksi Beyoncen raskauspaljastukseen liittyväksi vitsiksi. Ainakaan tuoreimpien valokuvien perusteella poptähti ei ole vielä raskaana.

Splash
Splash
Splash
Splash