Miss Peppu 2017 on tässä! Voittajaksi muodokas Rosie Oliveira

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta alkunsa saaneet ja ympäri maailmaa levinneet Miss Peppu -kilpailut päätettiin taannoin lopettaa Brasiliassa tähän vuoteen. Nyt ainakin toistaiseksi viimeinen brasilialainen peppumissi on valittu Brasilian Sao Paulossa.

Voittajaksi – eli parhaaksi takapuoleksi – valittiin Miss Amazonas Rosie Oliveira. Voittaja valittiin 15 finalistista, jotka yleisö valitsi finaaliin yhteensä 27 semifinalistista.

Äskettäin joukko Miss Peppu -kilpailun finalisteja nähtiin poseeraamassa lihaa muistuttavissa bikineissä, koska he eivät sietäneet naisten esineellistämistä. Asut saivat innoituksensa Lady Gagan taannoisesta asusta, joka oli tehty aidosta lihasta ja aiheutti suuren kohun.

Splash
Splash
Splash
Splash