Khloe Kardashianilla uusi nenä – ulkonäkö muuttui radikaalisti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisaruksia on syytetty useita kertoja siitä, että he valehtelisivat heille tehdyistä kauneuskirurgisista toimenpiteistä. Neitokaisten ulkonäkö tuntuu muuttuvan jatkuvasti ajan saatossa eikä se ole jäänyt faneiltakaan huomaamatta.

Khloe Kardashian lokakuussa 2016, Kuva: Splash
Khloe Kardashian elokuussa 2017, Kuva: Instagram

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan uuden kuvan, jossa naisen nenä näyttää huomattavan paljon erilaiselta. Osa epäilee nenän uuden muodon johtuvan liiallisuuksiin viedystä photoshopin käytöstä, mutta osa uskoo naisen käyneen kirurgin veitsen alla.

Etenkin Kylie Jenner ja Kim Kardashian ovat olleet median huomion keskipisteenä sen suhteen, että he olisivat ottaneet huuliinsa täyteaineita ja leikelleet kasvojaan. Huulitäytteitä lukuun ottamatta Khloe on saanut olla melko rauhassa näiltä väitteiltä, mutta nyt nenän uusi muoto on saanut ihmiset epäilemään, että nainen on vienyt kauneustoimenpiteet askeleen pidemmälle.

How cute is this little tater tot? Puppy Love 🐶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Malibu

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Sort of over Andrew and Hrush in this picture but I got over it and I love them again 😝

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on