Seksikkäin perheenäiti? Tyttöbändin kaunotar rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Viime aikoina hän on ehtinyt lomailemaan yhdessä lastensa kanssa.

Parhaillaan Myleene viettää rantalomaa lastensa Avan ja Heron kanssa. Huippunäyttävä perheenäiti oli pukeutunut Baywatch-tyyliseen punaiseen uima-asuun.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash