Aamiaisperunan sisällä olikin kaloripommi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamiainen sisältää yleensä kananmunaa jossakin muodossa, leipää ja kahvia tai teetä. Moni ihminen juuttuu johonkin yhteen tapaan valmistaa kananmuna, ja päätyy aamusta toiseen joko paistamaan tai keittämään sen. Nyt videolla nähdään uusi kekseliäs tapa valmistaa aamiaista.

Tasty-sivusto on julkaissut videon herkullisesta reseptistä, jonka mukaan valmistuu oikea voittajien aamiainen. Aluksi perunat koverretaan ontoiksi, minkä jälkeen ne päällystetään pekonin siivuilla. Tämän jälkeen perunat laitetaan uuniin 200 asteeseen 45 minuutiksi.

Aamiainen viimeistellään niin, että ontto peruna täytetään kananmunalla ja cheddar-juustolla. Tämän jälkeen peruna-pekonitulivuoret laitetaan vielä uudelleen uuniin 6-12 minuutin ajaksi kunnes kananmunassa on haluttu kypsyys. Tämän jälkeen hauska aamiaisherkku on valmista nautittavaksi.