Kirkko pahoitteli kaksimielistä kylttiään: ”Anteeksianto on nielemistä silloin kun haluat sylkeä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalainen kirkko on herättänyt hilpeyttä sen jälkeen, kun sen pihalla olevan kyltin teksti on tulkittu kaksimielisesti. Bella Villan baptistikirkko on sittemmin joutunut kommentoimaan asiaa verkossa.

Kaikki alkoi, kun eräs Instagram-käyttäjä jakoi kuvan kyltistä tilillään. Hän vitsaili tekstin tekijän olleen selkeästi vihainen vaimolleen.

– Anteeksianto on nielemistä silloin kun haluat sylkeä, kyltissä luki.

Teksti on helppo tulkita kaksimieliseksi viittaukseksi suuseksiin, mutta kirkon työntekijöiden mukaan se ei ollut tarkoitus. He kertoivat Click Orlando -sivstolle sittemmin poistetun tekstin olleen täysin viaton ja vain kehottaneen ihmisiä anteeksiantoon.