Mies söi 50 kananmunaa aamupalaksi – proteiinit kuntoon!

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtube-tähti Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa. Olipa kyse rasvaisista herkuista tai sokerisista jälkiruoista, miehen vastalaukku vaikuttaa miltei pohjattomalta.

Tällä kerralla Stonie päätti syödä todella suuren aamiaisen. Mies teki itselleen maukkaan munakokkelin, joka koostui 50 kananmunasta, juustosta ja ruohosipulista. Hänen asettamansa haaste on melkoinen, koska kananmunan maku ja haju voivat alkaa ällöttämään kun vatsalaukku on täynnä.

Matt Stonie aloittaa haasteen reippaasti ja onnistuu syömään koko annoksesta noin kolmasosan kahdessa minuutissa. Loppua kohti tehtävä kuitenkin vaikeutuu. Mies onnistuu silti jälleen selättämään vaikean haasteen syödessään koko uunipellillisen munakokkelia reilussa kuudessa minuutissa.